Team-web
Team-web
   
 
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
  Team-web   Team-web   Team-web   Team-web  
 
 
 
 
 
 
Team-web
Team-web
 
 
 


Borsa de treball

Team-web

Partner : En l ‘àmbit de les tecnologies de la informació, és convenient disposar d’ una solució professional global.

Estem interessats en les col·laboracions empresarials, amb la finalitat de compartir recursos i coneixements, basant-nos en la confiança i l´ amistat.
Contracte Distribuidor

L’equip que implica la nostra activitat està format per un ampli grup de professionals, creatius, amants de la seva professió i amb una àmplia experiència.

Perfil tècnic : Professionals qualificats en les  diferents especialitats: dissenyadors, analistes, programadors, fotògrafs, redactors...

Perfil comercial : Comercials degudament formats per tal d´ assessorar els potencials clients en les darreres tendències relacionades amb les tecnologies  web.

Si vols formar part d’aquest equip, envia´ns un email amb les dades i currículum detallat. Es garanteix la màxima discreció.
Compartint els coneixements, aconseguim un progressiu creixement professional i ser cada vegada més competitius.

Team-web
 
  Contacte
Email
Telèfon
Interès
Team-web
 
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
Team-web
 
 
 

La informació que ens ha facilitat en el seu currículum vitae quedarà recollida en un fitxer el responsable del qual és TEAM-web.es, que ha estat degudament inscrit en el Registro General de Protección de Datos amb la finalitat d’avaluar la seva candidatura en cas que en un futur hi hagi alguna vacant que s’ajusti a les seves característiques.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les seves dades personals dirigint una comunicació per escrit a c/ Tolrà, 43-45, at. 2, 08032 Barcelona, Espanya o a l’email: lopd@team-web.es

L’informem que passat un període de 6 mesos des de la recepció de les dades, i si no s’ha produït anteriorment una declaració expressa de cancel·lació per la seva part, procedirem d’ofici i de forma automàtica a cancel·lar les seves dades del fitxer en qüestió.

 

Team-web
Team-web
 
Team-web
Team-web
 
:::::::::::